dilluns, 20 de març del 2017

Breu sobre el ple del CC del 16 de març del 2017


En el Ple del consell comarcal d’aquest més de març ha pres possessió del càrrec de consellera la Míriam Ferrándiz, regidora de Sabadell i membre de la Crida per Sabadell, que s’integra així al grup de comarcal de la Candidatura d’Unitat Popular Poble Actiu. En aquest cas Ferrándiz substitueix Núria Gibert, regidora de Sant Cugat i membre de CUP Sant Cugat, que va presentar la seva renúncia en l’anterior ple per tal de donar compliment al criteri ètic i polític assumit al sí de les CAV, segons el qual el càrrec de conseller se sotmet a rotació de les persones que l’ocupen.


Entre d'altres es va portar a ple la proposta per tal de treballar en un acord estratègic entre els vallesos, on vam apostar per treballar-hi, però sense descartar cap línia de treball. Creiem que el debat s'ha posat sobre la taula eliminat algunes opcions directament i sense possibilitat d’evaluar-les com cal, cosa que cal replantejar i reprendre: Sense preconcepcions i valorant sempre què és el que beneficia més a la ciutadania.

Tot i que amb retard, degut a les dates de la convocatòria, el ple es va adherir al manifest del dia de la Dona, es va aprovar la pròrroga per tal de seguir gestionant l'Oficina Comarcal d'habitatge, així com el programa de borsa de lloguer assequible i les bases reguladores i de la convocatòria per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador pel curs 2017-18.


Els i les nostres conselleres es van sumar a la crida per ser #onadaTerrassa.