divendres, 7 d’abril del 2017

L'ajuntament del canvi no s'atura!!

Avui a Cerdanyola se celebra un ple extraordinari on l’Alcalde Carles Escolà presenta una moció de confiança vinculada als pressupostos municipals.

S’ha funcionat durant un any amb pressupostos prorrogats i el govern de Compromís per Cerdanyola vol posar punt final a aquesta situació presentant-ne uns de nous, en paraules de Carles Escolà “una pròrroga més obviaria les necessitats de la ciutadania de Cerdanyola”. Aquests tenen un increment social molt notable on hi ha un augment d’un 23% de les partides destinades a serveis socials. Pressupost en el qual s’ha comptat amb la participació dels grups de l’oposició, incloent-hi 97 de les 133 propostes presentades.

Les CAV volem mostrar tot el nostre suport a Carles Escolà i a tot l’equip de Compromís per Cerdanyola, per la força i pel compromís que demostren cada dia, per la tenacitat de seguir amb el projecte polític de transformació i amb admiració per saber trobar sempre vies de treball i mà estesa en cada ocasió.

Avui, a les sis i mitja de la tarda serem a la plaça de l’ajuntament de Cerdanyola, per donar el nostre suport al govern del canvi.

Construint ajuntaments al servei del Poble
Candidatures Alternatives del Vallès