dimarts, 17 de març del 2015

Decidim Castellar acorda que Joan Moyà Köhler sigui el cap de llista de la candidatura.



La llista electoral ha estat decidida mitjançant una votació on una cinquantena de persones ha fet la seva llista. Posteriorment, el partit ha sotmès a consens la votació resultant per reflectir la diversitat de perfils dins del projecte. El resultat és un equip ciutadà arrelat al poble, amb gran presència de dones,  i que compta amb l’experiència de qui ja havia estat càrrec electe a la institució, com és el cas d’Elisenda Alamany (número 4) i Xavier Bella (número 6), que havien estat regidors de L’Altraveu per Castellar-CAV. Llorenç Genescà, historiador i educador, compromès amb el teixit associatiu del poble, tanca simbòlicament la llista de la candidatura.

La presentació de tot l’equip del projecte i la signatura del codi ètic per part dels seus portaveus serà l’11 d’abril al matí, a la plaça Cal Calissó.


PERFILS 
 Joan Moyà Köhler (1986): Investigador en el camp de la Psicologia social per a la UOC i la UAB. Compromès amb Castellar i el seu teixit associatiu. Cal destacar, entre d’altres, la seva implicació amb l’Esbart Teatral de Castellar, d’on va formar part de la junta de l’entitat, així com també el treball realitzat des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Castellar (PAH). Actualment els seus interessos se centren en el camp de la vida independent per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.
Conxi Gracia (1954): Des de ben jove, implicada en moviments d’esquerres; membre actiu de CCOO des de la seva legalització i militant del PSUC. Actualment treballa d’auxiliar d’infermeria i des de fa un mes està jubilada parcialment.
Jordi Uyà (1957): Terapeuta i escriptor. Membre actiu del Procés Constituent i dedicat vocacionalment a la recuperació de la salut en la seva vessant individual i col·lectiva. Durant 17 anys exercint com a director comercial a càrrec de la formació i gestió d’equips humans.
Elisenda Alamany (1983): Filòloga catalana i professora de català per a estrangers a la Universitat Pompeu Fabra. Implicada en moviments d’esquerra i independentistes al Vallès. Exregidora de l’Altraveu per Castellar-Candidatures Alternatives del Vallès a l’Ajuntament de Castellar del Vallès. (2008-2009, 2011-2013)
Alba Martí (1986): Resident a Can Carner, membre del Club Bàsquet Castellar i de l’Esplai Xiribec, entre d’altres. Experiència en l’àmbit formal i no formal de l’educació i en formes i pedagogies educatives alternatives. Membre actiu de l’assemblea de la UAB en contra de l’aplicació del Pla Bolonya.
Xavier Bella (1967): Professor de secundària i historiador. Compromès amb els moviments socials i amb el teixit associatiu de Castellar. Actualment forma part de la junta dels Castellers de Castellar. Impulsor en la creació de l’Altraveu per Castellar-Candidatures Alternatives del Vallès i regidor a l’Ajuntament (2011-2013).