divendres, 17 de març del 2017

Diumenge 19 serem a Terrassa

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, sota la coalició municipalista CAV-CUP-Poble Actiu, volem sumar-nos a la manifestació de diumenge 19 a Terrassa sota el lema “S’escriu aigua, es llegeix democràcia” convocada per les plataformes Aigua és vida i Taula de l'aigua de Terrassa. Un lema impecable que il·lustra el segrest actual dels béns i serveis públics per les empreses privades.



Ens sumarem aquest diumenge i farem palès que la participació popular és necessària tant en la reivindicació dels drets com en el control dels serveis públics, ja que aquesta és la força i la garantia que ens permet assegurar un servei de qualitat, que posi a les persones al centre i  que garanteixi la preservació de l’entorn. Un servei com és el de l’aigua, indispensable per la vida, no pot estar regit sota la màxima del benefici econòmic. Els ajuntaments són la institució més propera a la ciutadania i tenen l’obligació de desmercantilitzar aquest servei, de garantir, mitjançant el control directe, els béns imprescindibles per la vida. I és que no podem restar passius als talls de subministraments que, tot i els pedaços, han continuat produint-se.

Ens sumarem a la manifestació de diumenge a Terrassa perquè creiem que la defensa de la democràcia, la defensa dels recursos naturals, de la gestió de l’aigua i de tots els serveis s’han de treballar localment, però mai aïlladament. Perquè volem que sigui un revulsiu, que se sumin processos de control popular. Perquè els embats a la democràcia de Terrassa ens afecten a totes.


Hi serem diumenge, però no volem estar-nos de felicitar i encoratjar avui i des d’aquí  l’ajuntament de Terrassa, però sobretot la gent de carrer i les organitzacions que empenyen per la recuperació dels béns públics .




L’aigua és de totes, i la repartirem entre totes.