dimecres, 29 de maig del 2013

II Trobada Construïm Alternatives


Ja tenim aquí la II Trobada del Construïm Alternatives. En aquesta segona trobada que es desenvoluparà a l'Ateneu Popular de Nou Barris el proper dissabte 8 de juny, seguirem avançant cap a la construcció d'un referent polític en tots els àmbits, amb una base sòlida formada per totes aquelles persones que participen o no en tot tipus de moviments i lluites arreu del territori.
És per aquest motiu que creiem molt important la vostre participació, però també que en feu difusió a totes les persones, entitats i col·lectius propers, per tal que cada vegada siguem més i el debat sigui més enriquidor i satisfactori per tothom.
En aquesta ocasió, i en base al document de treball sorgit de les primeres trobades, seguirem aprofundint en la definició i objectius d'aquestes trobades, a més de començar a discutir sobre com ens organitzem i en quins espais podem començar a treballar junts. A la carta adjunta s'explica amb més detall com es desenvoluparà la jornada i els punts proposats de debat.
També podeu trobar més informació al blog: http://construimalternatives.blogspot.com.es/
Així doncs us animem a participar novament de la trobada i a fer-ne la màxima difusió.
Preguem també que per motius de logística i organització, confirmeu la vostra assistència al mail construimalternatives@gmail.com, indican el nombre de persones que assistireu i sobretot si us quedareu a dinar.
Moltes gràcies per tot i seguim construint!

Construïm Alternatives
Candidatures Alternatives del Vallès, Gent de Gramenet, La Trobada de Nou Barris, Alternativa d'Esquerres de Cornellà