divendres, 12 d’abril del 2013

Condemna de l'agressió a un company de Gent de Gramenet


Aquest matí un company de Gent de Gramenet ha estat agredit dins l'Ajuntament per un regidor de Plataforma per Catalunya. El company que en aquell moment estava realitzant la seva feina com a treballador de Gent de Gramenet, s'ha vist increpat pel regidor de PxC i li ha acabat donant un cop de puny. Els fets han estat denunciats als Mossos d'Esquadra, i condemnats per tots els partits de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, reunits en junta de portaveus extraordinària on ha elaborat un comunicat oficial.
Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, ens sumem a la condemna de l'agressió, donem tot el nostre suport als companys de Gent de Gramenet, i exigim que la xacra del feixisme sigui eradicada dels carrers i les institucions. Actituds violentes, racistes i xenòfobes com les que promouen partits com PxC han de ser perseguides per tots els mitjans possibles.
Cal fer un front comú per combatre una problemàtica que ens afecta a tots i que al Vallès ja hem patit en d'altres ocasions. La situació de crisi que estem vivint afavoreix aquest tipus de discursos populistes i violents, que només es podran vèncer des de la perseverança i la més absoluta oposició dia rere dia per part de tots.
Ni al Vallès, ni enlloc, feixisme mai més! Ni un pas enrere!