dilluns, 17 de desembre del 2012

Les CAV defineixen les línies estratègiques de futur en una Assemblea General

El passat dissabte 15 de desembre a Badia, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) van celebrar una Assemblea General per definir algunes de les estratègies a seguir durant els propers anys. Una quarantena de representants de les diferents candidatures van debatre durant tot el matí a l'escola La Sardana de Badia com encarar els reptes de futur que s'estan donant en l'actual situació de crisi i canvi que estem patint.
Un dels principals objectius que es marquen les CAV pels propers mesos és millorar les relacions entre els diferents col·lectius i moviments socials que lluiten i treballen dia a dia contra les polítiques de retallades i desmantellament del serveis públics, les agressions del sistema capitalisme més salvatge contra la classe treballadora i el territori, i en definitiva totes aquelles entitats amb qui compartim lluites i objectius. És en el treball per millorar les relacions i trobar espais de trobada i coordinació que centraran els esforços les Candidatures Alternatives del Vallès, per tal de poder construir un front comú contra les envestides constants i cada vegada més agressives de les polítiques neoliberals.
A banda de valorar i proposar diferents qüestions de funcionament intern i millora de l'eficiència de les accions de les CAV al Vallès, també es va debatre sobre els resultats electorals de les passades eleccions al Parlament, i com les CAV han de respondre a l'actual conjuntura política. En aquest sentit es va derivar el debat cap a les diferents assemblees locals de cada candidatura, seguint el mandat de les CAV sobre qualsevol qüestió que afecti directament la seva autonomia.
Des de les Candidatures Alternatives del Vallès es valora de forma molt positiva l'Assemblea, amb una elevada participació, alt nivell de consens i debat i una determinació cap a seguir avançant i treballant conjuntament al Vallès. Les CAV reafirmem el nostre compromís amb el Vallès, amb la defensa dels drets socials i els serveis públics, i amb la continuació i ampliació del treball conjunt al carrer i a les institucions per la defensa i l'assoliment del bé comú.