dimarts, 13 de novembre del 2012

Totes i tots a la Vaga General

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), ens adherim a la convocatòria de Vaga General del proper 14 de Novembre. Des de les CAV fem una crida a la mobilització de tots els vallesans i a la participació en les diferents accions de protesta que es realitzaràn als diferents pobles i ciutats de la comarca.
Aquesta és una jornada de vaga convocada també a diferents països de la Unió Europea, convertint-la en una vaga social, que traspassa l'àmbit d'acció dels sindicats. No només reivindiquem una millora dels drets laborals, sinó també la necessitat de recuperar drets i serveis bàsics com la sanitat i l'educació públics.
És una vaga en contra de la precarització absoluta de tots els àmbits de la nostra vida. Ja n'hi ha prou de que tots els recursos aportats solidàriament per la classe treballadora a l'Administració Pública, no vagin destinats a la cobertura de les necessitats més elementals de la població. Ja n'hi ha prou de seguir servint als interessos de les grans fortunes econòmiques, salvant bancs, promovent amnisties fiscals i rebaixes d'impostos per a les rendes altes.
Ens trobem davant el major retrocés dels drets laborals i socials dels últims anys, i per aquest motiu cal plantar cara, no nomès en la mobilització de la propera vaga, també en el dia a dia, amb l'organitació social, la solidaritat col·lectiva i la política alternativa.
A la resignació i a la desmobilització, aliades del sistema, hem de respondre des d'una lluita social i una sobirania plena, actuant des de la proximitat i la quotidianitat en tots els fronts possibles. La situació d'emergència social que estem vivint demana d'una resposta coordinada.
Finalment us convidem a les diferents manifestacions convocades als pobles del Vallès, a sumar-vos a la Vaga i a fer reflexionar i convidar a tots aquells companys que en tinguin dubtes.
Convocatòries al Vallès:
  • Barberà del Vallès: Dimarts 13 a les 22:00 a la Plaça de la Vila, Sorollada.
    Dimecres 14 a les 7:00 al Mercat Municipal, Concentració. I a les 10:00 Concentració pel centre.
  • Cerdanyola del Vallès: Dimecres 14 a les 6:30 a la Plaça Abat Oliba, Concentració. I a les 12:00 a la Plaça Abat Oliba, Manifestació Unitària.
  • Ripollet: Dimecres 14 a les 5:30 i a les 8:30 concentracions a la Plaça Pere Quart. A les 12:00 des de la Plaça Pere Quart, Manifestació.
  • Sabadell: Dimecres 14 a les 11:30 a l'Avinguda Francesc Macià, Manifestació Unitària Comarcal.

PELS DRETS LABORALS I SOCIALS: VAGA GENERAL!