diumenge, 1 de maig del 2011

La coalició de les Candidatures Alternatives del Vallès aplegarà finalment set partits locals en lloc de deu.

Problemes legals, que finalment han estat irresolubles, han fet que la coalició de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) sigui de set candidatures en lloc de les deu que es van anunciar en l’acte de presentació de la coalició a Sabadell.

Contra la voluntat expressada en l’acte del passat 25 de març a Sabadell, les CUP de Terrassa, Sant Cugat i Palau Solità i Plegamans, no podran formar part de la coalició de les CAV per un imperatiu legal. D’aquesta manera la coalició electoral de les CAV queda formada per set partits locals: l’Entesa per Sabadell, l’Alternativa d’Esquerres de Badia, el Compromís per Cerdanyola, l’Esquerra Alternativa de Barberà, l’Altraveu de Castellar, l’Alternativa Ciutadana de Rubí i el COP- Compromís per Ripollet.

Malgrat aquest contratemps continua existint la voluntat compartida per les deu candidatures de treballar conjuntament en l’àmbit comarcal. Així, manifestem l’interès de trobar, després de les eleccions, fòrmules per continuar treballant plegats al marge d’haver format part o no de la coalició electoral.