dissabte, 20 de novembre del 2010

Les CAV, l’alternativa real al discurs únic a les municipals de 2011

LES CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS REFERMEM I AMPLIEM EL NOSTRE PROJECTE DE MUNICIPALISME DE L’ESQUERRA ALTERNATIVA PER AL VALLÈS OCCIDENTAL

Avui dissabte, en el decurs d’una assemblea de caràcter extraordinari celebrada a Rubí, les Candidatures Alternatives del Vallès hem decidit renovar la nostra aposta de coordinació de cara a les municipals de l’any vinent.
Ara era el moment de plantejar-nos de forma conjunta si calia reeditar la nostra coalició, qui l’havia de formar i sota quins principis calia fer-ho i és per això que avui hem debatut les nostres línies programàtiques comunes, la nostra organització interna i sobre tot el codi ètic que de forma conjunta assumirem totes les persones que puguem tenir un càrrec en nom de les CAV.
El resultat de l’assemblea d’avui ha estat refermar clarament el desig de les CAV de continuar amb la nostra coordinació, aprofundint-la i ampliant-la a altres municipis de la comarca. En aquest sentit cal remarcar que a més de representants de les nou candidatures locals que actualment formen part de les CAV, la jornada ha comptat amb la presència de convidats de candidatures locals de Santa Perpètua de la Moguda (PCCA), Castellbisbal (AC) o Palau Solità (CUP) que podrien afegir-se al projecte comú de les CAV. Igualment han participat de l’acte altres grups de fora de la comarca com el MALL de Llinars, La Trobada de Nou Barris o Independents x Mollet amb la intenció de compartir experiències i iniciar un camí per futures possibles col·laboracions.

Més enllà de la decisió d’enfortir i ampliar el projecte de coordinació de forces locals que aposten per una altra forma de fer política, hem debatut i elaborat els documents que ens definiran de cara a la població a les properes eleccions municipals. A partir d’aquest moment aquests documents seran debatuts a les diferents assemblees locals per poder-los tancar i aprovar durant el mes de gener pròxim.
Cal destacar l’àmplia participació a la jornada i sobretot l’harmonia i la coincidència en la majoria de plantejaments de cara a convertir-nos en una alternativa real a la comarca.

3 comentaris:

Agustí M. Botija. ha dit...

Felicitar a tots per la participació i el treball.
Salut i força.

Agustí. ACR.

Anònim ha dit...

Crec que va ser una molt bona assemblea i ara és cosa de tots i totes acabar de concretar els acords en documents i noves incorporacions a la coalició. Si ho fem bé, podem donar la campanada el 2011
Albert

Fabià Díaz-Cortés ha dit...

felicitats!!!