dilluns, 1 de novembre del 2010

Candidatures Alternatives 2011

un nou repte col∙lectiu des del municipalisme de l’esquerra alternativa

Ja fa 8 anys que alguns col∙lectius i candidatures locals de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental tractem de coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca. Partim de la nostra autonomia com a grups locals arrelats a la realitat més propera, però trobem punts d’unió en els nostres plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que hem d’afrontar que van més enllà del nostre municipi.

Durant aquesta última legislatura, i fruit del treball conjunt, hem arribat al Consell Comarcal a través de la concurrència conjunta a les eleccions municipals sota el nom de Candidatures Alternatives del Vallès.

Ara és el moment de plantejar-nos, també de forma conjunta si cal reeditar aquesta coalició, qui l’ha de formar i sota quins principis cal fer-ho.

És per això que et convoquem a aquesta assemblea extraordinària de les CAV per decidir el rumb a seguir de cara a les eleccions municipals de 2011.

10,00 h. Rebuda als i les participants.
10,15 h. Presentació de la jornada i organització
11,00 h. Grups de treball
12,00 h. Descans
12,15 h. Intervencions convidats
13,00 h. Posada en comú i conclusions