dimecres, 7 de juliol del 2010

Nova bicicletada pel Vallès de les CAV

LA CIUTADANIA DEL VALLÈS ES CONVOCADA PER TERCER ANY CONSECUTIU EN REIVINDICACIÓ DELS CAMINS, ELS CARRILS BICI I LES VIES VERDES


Les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen la seva tercera bicicletada en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. La bicicletada recorrerà el proper dia 11 de juliol diferents municipis del Vallès.
Des de les CAV conviden a la població a participar de la jornada en defensa del nostre territori i concretament de mesures que permetin anar caminant i en bicicleta pels municipis dels Vallès i d'uns als altres, més enllà de carrils bici aïllats al centre de les ciutats.
Aquesta activitat és la continuació de les dues primeres bicicletades celebrades amb força èxit d’assistents els estius de 2008 i de 2009, i s'enmarca dins la campanya que des de llavors porten a terme les candidatures alternatives per intentar fer visible un enfocament diferent pel que fa a les infraestructures futures i la mobilitat a la comarca.
En concret la bicicletada s’inicia a les 9:30 a la plaça major de Castellar, a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola i al Parc de Ca n’Oriol de Rubí. A les 10 comencen a la Plaça Doctor Robert de Sabadell, al Parc del riu Ripoll a Ripollet i a la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola.
Cap a les 11 seran rebuts per ciutadans de Badia del Vallès per fer un tomb per aquesta localitat on tindrà final la bicicletada, concretament al Parc Joan Oliver.
La plataforma de de grups de l’esquerra alternativa del Vallès va aprofitar aquest dissabte la celebració d’una jornada sobre Serveis Públics per presentar la bicicletada d’enguany que en paraules del conseller comarcal de les CAV, Juan Antonio Pérez “preten demostrar el moviment pedalant, volem defensar una form diferent de mobilitat fent-la efectiva”. Segons Pérez “en circular entre els nostres municipis en bicicleta veiem les dificultats que existeixen per desplaçar-se entre pobles molt propers de forma que no sigui amb cotxe i és això el que pretenem canviar”