dilluns, 12 d’abril del 2010

El Vallès es manifesta contra l'atur

Un miler de persones van arribar dissabte a Badia en manifestació. Contra l'atur, la precarietat i l'exclusió social totes aquestes treballadores i treballadors vaan caminat des de Sabadell travessant també la localitat de Barberà del Vallès. La manifestació, convocada per la CGT de Catalunya, ha comptat amb el suport de diferents associacions i moviments socials de la comarca entre ells algunes de les Candidatures Alternatives del Vallès.

Compartim amb els convocants que és un deure ineludible per a tots els treballadors i treballadores conscients i responsables lluitar contra l'atur, la precarietat i l'exclusió social, que castiguen, de forma especial a la comarca del Vallès Occidental, amb elevades xifres d'atur que arriben al 23% (a Badia), i amb nombrosos expedients de regulació (ERO), desnonaments, precarietat i exclusió a tots nivells.


La valoració general ha estat positiva i s'ha constatat la necessitat de continuar organitzant mobilitzacions d'aquest tipus com a única forma d'agrupar les forces anticapitalistes i als moviments socials que no estan disposats a rendir-se.