dilluns, 16 de març del 2009

Al vallès, tots i totes som el Xavi!!

Aquest proper dilluns 22 de setembre el militant i company de l’Esquerra Alternativa per Barberà, Xavi Oñate, serà jutjat per un presumpte delicte d’injúries a la corona espanyola. La denúncia va ser tramitada per quatre agents de la Policia Municipal de Barberà, a requeriment d’un veïna que no li va agradar el contingut d’una pancarta que havia estat penjada a l’Ateneu de Barberà, centre social on també està implicat associativa i políticament el jove Xavi.

Des del conjunt de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) volem mostrar, com ho hem fet altres vegades i en el nostre dia a dia, la nostra solidaritat amb el company Xavi i el nostre ferm compromís amb la llibertat d’expressió i el dret a dissentir de la monarquia, als nostres municipis i al Vallès.

Tampoc volem passar per alt el fet que a Barberà s’ha denunciat a un jove de forma impune i premeditada des d’instàncies municipals, produint-se un clar cas d’abús de poder municipal. Des de les CAV volem denunciar l’actuació personalista i parcial que s’ha produït a Barberà per part d’un càrrec polític amb responsabilitat de govern i de quatre policies locals funcionaris públics.

Per tot això, des de les CAV ens sumem a la convocatòria feta per l’Assemblea Informativa i de Seguiment del Cas Xavi del proper dissabte 20 de setembre, i animem a vallesans i vallesanes a participar a la manifestació de solidaritat amb el Xavi que recorrerà els carrers de Barberà a partir de les 6 de la tarda des de la Plaça Cooperativa.

Al Vallès, tots i totes som el Xavi!!
15 setembre 2008