dimarts, 26 de maig del 2015

La Crida celebra els “11.110 vots per a canviar-ho tot”

La formació d’esquerres decidirà el proper 6 de juny en assemblea la seva posició respecte el Ple d’investidura i la formació de govern.

La Crida per Sabadell ha fet una primera valoració dels resultats del 24M reafirmant les declaracions de Maties Serracant a la nit electoral sobre “l’enfonsament dels partits del règim i l’evidència del canvi d’etapa”. En aquesta línia manifesta que són “uns resultats històrics per a la formació”. Els 11.110 vots i els 4 regidors obtinguts “consoliden la Crida com una alternativa rupturista amb capacitat per a canviar-ho tot”. Així mateix valoren també el “clar viratge cap a l’esquerra” del nou Ple i qualifica “d’empat tècnic” el fet que les 4 formacions que van del 2n al 5è hagin obtingut 4 regidors. En un altre ordre de coses, la formació municipalista també ha valorat els “magnífics resultats” de les Candidatures del Vallès – Poble Actiu, que han passat de 16 a 46 regidors i regidores, que implicaran el pas d’1 a 5 representants al Consell Comarcal i l’entrada “sense precedents d’un membre de les CAV a la Diputació de Barcelona”.

D’altra banda, la formació ha valorat molt negativament els “continus incidents” que van tenir lloc durant la jornada electoral amb apoderats d’Unitat pel Canvi que “incomplien sistemàticament” la resolució de la Junta Electoral de Zona, que els impedia utilitzar identificacions de partits que no es presentaven a les eleccions i que en alguns casos van tenir actituds que qualifiquen “d’agressives i de menyspreu”.

llb_00811_353_llb0422La Crida per Sabadell ha iniciat aquest dilluns “un procés de reflexió” que culminarà amb una assemblea el proper 6 de juny per decidir col·lectivament el rol que han de jugar en el consistori. Glòria Rubio, portaveu de la formaicó, ha explicat que “en qualsevol dels escenaris possibles la Crida continuarà treballant en base als seus eixos programàtics des del carrer i comptant amb cadascuna de les veus expressades en els seus vots i amb totes les que s’hi vulguin continuar sumant-s’hi a partir d’ara”.