dissabte, 11 d’abril del 2015

Donem suport a la Marxa per Gallecs!


Les Candidatures Alternatives del Vallès i les Assemblees Territorials de la CUP del Vallès Occidental i del Vallès Oriental volem expressar el nostre suport a la Marxa per Gallecs del proper diumenge 19 d’abril.

Des de la Plataforma per la Defensa de Gallecs (PDG) porten molts anys defensant aquest pulmó verd del Vallès. Porten anys lluitant i defensant el territori de les diferents agressions urbanístiques impulsades per diferents ajuntaments.  I aquest cop han decidit fer un acte mediàtic en la seva lluita, igual que van fer l’any 1978 convoquen una Marxa per Gallecs. Volen fer pública l’agressió sobre l’espai de Can Banús gràcies a l’Incasòl i a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Però aquesta no és la única agressió, sinó que ha estat la gota que ha fet vessar el got.

Gallecs és un espai únic que compartim les veïnes de Parets, Mollet, Santa Perpètua, Palau, Lliçà i Montcada Aquest espai verd i agrícola és molt important pel territori, és una zona que cal defensar i ampliar, cal més protecció sobre Gallecs i cal evitar la destrucció d’aquest espai natural.
Per això,  des de les diferents assembles locals que composem les Candidatures Alternatives del Vallès, i les Assemblees Territorials de la CUP del Vallès Occidental i del Vallès Oriental volem sumar-nos a la jornada i reivindicativa del 19 d’abril. I ens sumarem a les 5 columnes que faran arribar milers de persones a can Banús i cridaran que s’ ha acabat l’era dels cacics i amb ells, la insostenibilitat de la nostra terra.