dimecres, 4 de febrer del 2015

I un cop més esclata el conflicte.


I un cop més esclata el conflicte. Dijous 29 de gener les treballadores de Petrus comencen una vaga indefinida. Unes paraules que per mala sort a les ciutadanes de Santa Perpètua ja ens sonen. Ja ens sonen per què no és la primera que s’hi fa en els últims temps. Quan el conflicte laboral de Panrico no ha acabat, quan la lluita a Alstom no s’atura, les treballadores de Petrus obren un nou conflicte.

L’empresa vol acomiadar a una setantena de treballadores, el grup multinacional Esselte vol acabar amb l’activitat a la planta perpetuenca. Davant d’aquest atac del capital multinacional les treballadores han dit prou. Ja han aguantat prou amb l’ERTE, ja no accepten més retallades, ara ho volen tot.

Les excuses son les de sempre, i els motius de la lluita també. La supervivència alimenta la resistència. Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Santa Perpètua volem mostrar el nostre més gran suport i la nostra solidaritat amb totes les treballadores en lluita. Per què unides som més fortes, per què entre totes ho podem tot! No al tancament! Endavant amb la lluita.