dilluns, 2 de febrer del 2015

#elPOBLEalAjuntament comença a concretar-se


L’Alternativa d’Esquerres per Badia va celebrar ahir 31 de gener una assemblea per començar a posar les bases de la seva candidatura municipal per les eleccions que tindran lloc aquest any.
Amb la participació d’una seixantena de persones repartides en quatre grups de treball van debatre sobre diversos temes necessaris per posar en marxa la candidatura que porti El Poble a l’ajuntament.
Aquesta assemblea era el següent pas lògic després de la presentació el passat 15 de novembre del manifest El Poble a l’ajuntament al que ja s’han adherit prop de 200 persones. Era el moment que tota aquesta gent ens posem en marxa per canviar la ciutat”  en paraules de Quim Duran, portaveu de l’AEB a l’ajuntament.
El resultat de l’assemblea va ser força satisfactori en opinió dels organitzadors ja que es va decidir com i quan es concretarà el programa de canvi per a la ciutat, es va revisar i debatre l’actual codi ètic de la formació afegint alguns canvis i es va decidir el mètode i terminis per elaborar la llista de persones que es proposarà per al govern de la ciutat.
A banda d’això també es va iniciar la tasca de definició de la campanya, de la que es van fixar els eixos principals i es van concretar alguns elements i actes importants. Finalment es va decidir que la comissió de coordinació de l’AEB que es reuneix setmanalment es constitueixi en comissió de campanya i es doti de diversos grups de treball per fer efectives les seves decisions.
Un cop acabada la feina, i mentre els més petits de l’AEB gaudien d’una estona de jocs a l’espai de canguratge previst, tothom va quedar emplaçat a l’assemblea comarcal de les Candidatures Alternatives que tindrà lloc el proper 14 de febrer per explorar les possibilitats de col·laboració de cara a les municipals.