dimarts, 19 de novembre del 2013

En suport als treballadors i les treballadores de Panrico


Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, juntament amb d'altres entitats i col·lectius, donem suport als treballadors i treballadores de Panrico en la seva lluita contra les intencions de la direcció de l’empresa, actualment a mans d'un fons especulatiu internacional, que pretén aplicar un ERO que afectaria a més de 1.900 persones a nivell estatal i comportaria una rebaixa salarial del 30%.
Davant d’aquesta nova agressió, la plantilla del centre de Santa Perpètua de Mogoda porta quatre setmanes en vaga indefinida.
Aquest ERO, avalat per una reforma laboral que pretén abolir els drets, pot ser un nefast precedent a la comarca, a més de fer augmentar encara més les xifres d'atur de totes les localitats vallesanes.
És per això que donem tot el nostre suport a la resistència dels  treballadors i treballadores de Panrico i fem una crida a la solidaritat a la ciutadania del Vallès. La seva lluita és la de tots nosaltres.
Es per aquest motiu que les CAV vam participar a la manifestació d'aquest diumenge 17 de novembre que va recorrer els carrers de Sabadell en solidaritat amb els treballadors i treballadores de Panrico.
Recordem també que podeu col·laborar a la caixa de resistència fent aportacions al CC 2100-3161-38-2200094458

NO A L’ERO!

SOLIDARITAT AMB LA LLUITA DE PANRICO!

O ACABEM AMB EL SISTEMA O EL SISTEMA ACABA AMB NOSALTRES!


Sabadell, 13 de novembre de 2013