dimarts, 2 d’abril del 2013

Primera trobada d'experiències de lluita per construir alternatives a la crisi


Des de les Candidatures Alternatives del Vallès, La Trobada de Nou Barris, Gent de Gramenet i l'Alternativa d'Esquerres de Cornellà, volem informar que el proper dissabte 6 d'abril a Ripollet, realitzarem una trobada de posada en comú d'experiències, lluites, alternatives i idees. La voluntat d'aquesta trobada és la de contribuir a enfortir els lligams i col·laboracions entre diferents lluites i col·lectius de caràcter social i/o polític, que treballen de forma militant per rebutjar les bufetades que ens dóna l'actual sistema, que lluiten contra la injustícia i les retallades, i que construeixen alternatives que demostren dia a dia que un altre món és possible, que viure en una relació de no explotació entre les persones és possible.

Alguns d'aquests col·lectius tenen un àmbit molt específic o sectorial, altres molt local o potser poc conegut. Des dels col·lectius convocants, creiem que fa temps que som molts els que venim empenyent per enderrocar el mur que ens envolta, però que ens falta conèixer la feina dels altres i veure tot el que tenim en comú per pot potenciar la nostra tasca.

És per aquest motiu que organitzem la trobada. És tracta d'una trobada de persones que formen part d'aquests col·lectius, que podran debatre en diferents tallers sobre democràcia, economia, qüestió nacional i social, experiències de lluita i futur de la lluita conjunta. Alguns dels ponents que conduiran el debat seran en Xavier Domènech (Historiador i professor de la UAB), Joan Tafalla (expert en noves formes de democràcia), Josep Bel (Sindicalista) o Jordi Garcia (expert en economia).

L'objectiu dels organitzadors és fer alguna aportació en el camí per poder-nos reconèixer les unes en les altres, per poder trobar els punts comuns entre les nostres lluites i propostes, per poder aprendre mútuament o per poder trobar denominadors comuns i punts de trobada de les nostres idees. Esperem ser molts en aquest primer pas cap a la unitat popular de la lluita, i que puguem construir alternatives sòlides, vàlides i fortes a les ofensives de retallades de tot tipus que estem patint.

Des de les entitats organitzadores creiem fermament que juntes som més fortes, i així ho demostra la bona resposta que estem tenint per part de les diferents entitats que estan confirmant la seva assistència. Us esperem el proper dissabte 6 d'abril per a seguir creixent.

Lloc: El Local. C/Monturiol, 32. Ripollet.
Horari de la jornada:
9:00 – Rebuda dels participants, esmorzar i inscripcions.
10:00 – Presentació de la trobada.
10:15 – Tallers participatius sobre democràcia, economia, qüestió nacional, experiències de lluita i futur de la lluita conjunta.
12:00 – Pausa.
12:15 – Assemblea de conclusions.
14:00 – Dinar popular.

CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS
ABRIL 2013