dijous, 30 d’agost del 2012

Èxit de participació a la bicicletada pel Vallès


Organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès, l'acte reivindica l'ús de la bicicleta i la creació de carrils bici, vies verdes i la conservació dels camins entre pobles. Més de 300 persones segueixen el recorregut fins a Rubí.

Diumenge 15 de juliol s'ha celebrat la 5ena Bicicletada popular pel Vallès. Organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès-CAV, l'acte reivindica l'ús de la bicicleta, la creació d'una xarxa adequada i segura de carrils bici, vies verdes i camins, que comuniquin les diferents poblacions del Vallès, els polígons industrials, els serveis i centres d'interès.

La Bicicletada ha començat des de Badia, Barberà, Castellar, Cerdanyola, Ripollet, Rubí i Sabadell, les diferents poblacions on les CAV tenen representació, per anar trobant-se i unint-se al llarg del recorregut en diferents punts, on persones de totes les edats han passejat pels vials del Vallès amb destí a Rubí, final del recorregut on s'ha pogut gaudir d'esmorzar i obsequi de record.

Aquest any el recorregut ha passat per l'interior de Sant Cugat, on s'han unit més participants i han col·laborat en l'organització la CUP-Sant Cugat i la UASC. Des les les CAV celebrem la participació i implicació de cada vegada més ciutadans i entitats en aquesta activitat anual consolidada, esperant repetir l'experiència i anar augmentant el nombre de col·laboradors en el futur.

Més de 300 persones vingudes de diferents punts del Vallès, han fet d'una passejada una reivindicació cada dia més necessària per la sostenibilitat i el futur del nostre territori. La bicicleta s'ha demostrat com un mitjà de transport ecològic, ràpid, eficient, rendible i saludable, que juntament amb el transport públic passa per ser la millor alternativa de mobilitat.

Des de les Candidatures Alternatives del Vallès agraïm la participació de tots els ciclistes que ens han acompanyat durant la jornada, la bona rebuda i acollida de la gent de Rubí i la col·laboració de les entitats dels diferents pobles per on hem passat. Un any més i fins l'any que ve!