diumenge, 11 de març del 2012

Les CAV a Santa Perpètua

Les Candidatures Alternatives del Vallès-CAV van ser convidades el passat divendres 9 de març a una xerrada taula rodona sobre moviments socials i municipalisme. La trobada organitzada per l'assemblea local de la Candidatura d'Unitat Popular-CUP, portava per títol "Contruint municipi des dels moviments socials: Candidatures alternatives i barris en lluita", va comptar amb la precència de l'Albert Diez, de l'Alternativa d'Esquerres per Badia, Aitor Blanch, regidor de Gent de Gramenet i Quim Arrufat, regidor de la CUP a Vilanova i la Geltrú.
En el debat es va parlar d'assemblearisme, democràcia directa i participativa, de la importància de treballar des d'una base local en moviments socials arrelats al territori més proper, per tal de contruir alternatives reals a l'actual sistema partidista i burocràtic al servei del capital.
Una trobada molt interessant que va servir també per a establir realcions entre candidatures per tal de poder treballar conjuntament en un futur pròxim de col·laboracions.