dilluns, 27 de febrer del 2012

Trobada amb Candidatures Independents del Maresme

El passat dissabte 25 de febrer a Dosrius, una representació de les CAV va assistir convidada a la segona trobada de les Candidatures Independents del Maresme, amb la presència de candidatures de Dosrius, Sant Vicenç de Montalt, Alella, Sant Cebrià, Argentona, Vilassar i Arenys de Munt. L'objectiu de la trobada era iniciar els passos per tirar endavant un projecte d'aliances i col·laboracions al Maresme similar al que les CAV fa temps que estan portant a terme al Vallès Occidental. En aquest sentit l'experiència de les CAV va ser escoltada i molt ben valorada pels presents, analitzant els punts forts i febles d'aquests anys de funcionament com a coalició electoral.

Remarquem com el model de candidatures similars a les que formen les CAV s'està extrapolant de manera natural arreu del territori català: gent inquieta, que no troba resposta en els partits clàssics, que s'organitza de manera assembleària per a donar resposta als problemes que tenen a nivell local, amb una voluntat de transformar la societat des del més proper, el seu poble.

Aquest invitació denota una vegada més que les CAV són un referent per a moltes candidatures alternatives independents, que veuen en el treball conjunt entre projectes similars de poblacions properes una bona manera de compartir coneixements, problemàtiques i experiències, a més de tenir més força i ser més efectives en el treball transformador.

Les Candidatures Independents del Maresme han començat a establir mecanismes de treball conjunt i s'han emplaçat a una propera trobada per tal de definir el que tenen en comú i començar a treballar conjuntament alguns aspectes que tenen plantejats en el seu territori.

Des de les CAV animem a seguir treballant amb entusiasme i rigor a totes aquelles candidatures independents locals del Maresme i arreu, i celebrem poder comptar amb més companys amb qui compartir la lluita per aconseguir un món millor. Esperem que aquesta sigui la primera de moltes i profitoses trobades.