dissabte, 2 d’octubre del 2010

Les CAV amb la II marxa contra l'atur

La propera setmana tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l’atur amb els objectius de fer visible l’atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d’un treball estable i digne per a tots, d’una vida amb drets socials i benestar.

Aquesta Marxa comença el dia 4 d’octubre a les 9 del matí a L’Hospitalet i transcorrerà fins al dia 9 per tota la zona metropolitana i visitant també la nostra comarca. Conclourà el dissabte dia 9 d’octubre en la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

La primera Marxa d’aquestes característiques es va realitzar el 1995 promoguda per la CGT. En aquella ocasió van iniciar la marxa un centenar de persones i al final van ser més de 10.000 persones les que van protagonitzar una manifestació fins a la Plaça Sant Jaume.

La situació actual és tan o més greu que la d’aquell any 1995 i és per això que des de les Candidatures Alternatives del Vallès creiem que els companys i companyes que promouen aquesta marxa mereixen el màxim suport i solidaritat. A continuació teniu el manifesta de la marxa que hem subscrit i que inclou la informació sobre el calendari de la marxa amb les dates en que estaran als nostres municipis.

COMUNICAT II MARXA CONTRA L’ATUR, LA PRECARIETAT I PELS DRETS SOCIALS EN CATALUNYA - OCTUBRE 2010

El pròxim mes d’Octubre tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l’atur amb els objectius de fer visible l’atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d’un treball estable i digne per a tots, d’una vida amb drets socials i benestar. Al llarg de la marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als ajuntaments de les localitats per on passi. La II Marxa travessarà durant 6 dies les següents localitats de Catalunya: 1er dia: Inici en L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Martorell-SEAT, final a Rubí. 2º dia: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell. 3er dia: Sabadell, UAB, Badia, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixac. 4º dia: Montcada, La llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers. 5º dia: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final a Sta. Coloma de Gramenet 6º dia: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins a finalitzar en la Pça. de Sant Jaume. Les organitzacions socials, cíviques i polítiques que promouen la II Marxa, criden als treballadors i treballadores, a la ciutadania solidària a incorporar-se activament en la preparació de la II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials.